vrijdag 27 februari 2015

Dekhengst

De wakkere baasjes van Climategate.nl ontgaat doorgaans geen krantenartikel, en als er weer ergens een klimaatschandaaltje te melden is, wordt dat steevast als volgt ingeleid: 'Onze establishment-gezinde media zwijgen er over als het graf, dus melden wij het maar. Rajendra Pachauri treedt af als voorzitter van het VN-klimaatpanel IPCC, na beschuldigingen van een vrouw dat hij ongewenste emails aan haar stuurde.'

Want het liefst schildert auteur Rypke Zeilmaker ongeveer iedere klimaatonderzoeker af als boef of, zoals in dit geval, als een dekhengst op leeftijd. Een soort Lubbers, maar dan heel erg.

Op zijn beurt zwijgt Zeilmaker als het graf over Wei-Hock Soon, de klimaatontkenner die vergat te vermelden dat hij meer dan 1,2 miljoen Amerikaanse dollars van de olie-industrie heeft ontvangen voor zijn ontkennende onderzoek. In ten minste elf van de gepubliceerde onderzoeken sinds 2008 heeft hij de financiering verzwegen, en in ten minste acht van die gevallen lijkt hij de ethische richtlijnen van de tijdschriften die het werk hebben gepubliceerd,ook nog eens te hebben geschonden.

Dat laatste werd natuurlijk vermeld door de klimaatalarmisten van Joop.nl, vergezeld van een aantal uiterst curieuze reacties daaronder. De een begon bijvoorbeeld over de negen badkamers van Al Gore ('Duurzaam is dan toch vooral duur'), de ander meende dat Homo Sapiens leefde in Afrika, maar omdat er zoveel kinderen geboren werden, 'moesten de mensen verhuizen naar andere gebieden' (wat zou er toch mis zijn met het Nederlandse onderwijs?).

En derde meldt dat wij ook in Nederland 'de groene rekenkamer, climategate, Hans Labohm, Marcel Crok enz. Men zal toch moeilijk staande kunnen houden dat zij allen op de loonlijst van Shell c.s. staan.' Nou, dat zou Barracuda niet zo stellig durven op te schrijven. Het zal hem niet verbazen als de Croks en Zeilmakers zich iedere ochtend inzepen met olie, hun Brinta daags aanlengen met methanol en nitromethaan en zij voor het slapen gaan een litertje tetra-ethyllood achterover klokken.

Maar wie zijn nou toch die financiers van de alarmisten? Dat lezen we nou nooit eens op Climategate.

Huishoudelijk: Barracuda is een dikke week weg.

25 opmerkingen:

  1. OT

    26-2-2015 BREAKING: EXPLOSIEVE WATER-VIDEO VERDWENEN

    28-2-2015 HORROR-VIDEO WATERPRINS WILLEM TERUGGEPLAATST

    En in kleine lettertjes:
    Deze video bleek na nader onderzoek niet te zijn
    verwijderd door de NWO maar door een misverstand
    binnen onze eigen organisatie


    Ik zie het organogram zó voor me.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. WTF?! Verwijderd door de NWO?! Whahahahahahahahahaha!!!!!! Sjezem, hoe stom kan je zijn om zó te denken? Nope, KLOL is rijp voor het gesticht!

      Verwijderen
  2. Geestig hoe Micha/KLOL zichzelf voorgoed discrediteren (voor zover dat nog nodig was). Lijken ze eindelijk een keer belangrijk genoeg voor de NWO, blijkt dat ze de boel zelf verkloot hebben. Zelfs voor de Ersatz-breinen die MK volgen zal het 'desire to believe' hiermee niet toenemen.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Zo zie je maar weer: Stupidity goes a long way, also counts for Micha!

      Verwijderen
  3. Info van een pisvlek
    http://www.martinvrijland.nl/2015/03/01/wat-is-de-relatie-tussen-het-blog-barracuda-micha-kat-en-pieter-lakeman/#comment-33081

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Het blijft vermakelijk om te zien hoe Martin echt overal een complot achter zoekt....

      Verwijderen
    2. Ach, Vrijland maakt weer eens een denkfout. Namelijk door code te herleiden tot een persoon. Maar als hij denkt dat Lakeman of die journalist er achter zit, laat ik hem in die waan.

      Verwijderen
    3. Barracuda en Kat, twee handen op één buik.

      Makes sense to me.....

      Verwijderen
    4. Jarenlang was het Maarten (alhoewel dat tegenwoordig aardig is verstomd...), nu is het Jan :o)

      Verder is het inderdaad het bekende Vrijland-onderzoek, vooral niet te ver kijken..

      Maar vooral vind ik het vermakelijk dat hij verbanden zoekt tussen hoe berichten over Micha en WAC zich verhouden tot berichten over hem en daar de hand van Lakeman in ziet :o)

      Verwijderen
    5. Echt, ik kan er geen touw meer aan vastknopen: Barracuda was toch AIVD, nu weer Lakeman en een journalistje. Zit Vrijland aan de drugs dat hij nooit eens met een coherent verhaal komt?

      Verwijderen
    6. @Barracuda

      Kan je niet eens een boek schrijven over 10 jaar Plottermanie?

      Lijkt me echt best leuk. Gooi er een beetje techniek in (plotters ontdekken Google, plotters ontdekken wordpress, plotters denken WOB, plotters ontdekken Youtube, etc).

      Kan best een aardig boek worden volgens mij.

      Beetje economie, beetje technologie en een heleboel gekkie referenties.

      Verwijderen
  4. Ik zou je zo doen @Adamas. Geen probleem voor jou om mij wild te maken. Heerlijk lijkt mij het voorspel om samen in de zon te zitten, ik halfnaakt, en jij die prachtige moderne haganah-verhalen vertellen. Kwijlend zal ik aan je lippen hangen wachtend tot je zo opgewonden raakt van je eigen verhalen, zoals alleen jij dat kan, en mij bruut verteert.

    Ik word warm van de gedachte, het verlangen, en de onbewuste wens om wakker gemaakt te worden door jouw prachtige lichaam, je mannelijkheid en je filosofische beschouwingen over alles dat mij lief is.

    @Adamas, ik zal het maar zeggen: ik wil dat je me neemt. Droom er niet langer over. Doe het! Mijn heerlijke bunkerpet!

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Het lachen zal je nog eens heel snel gaan opbreken jij arrogant/slijmerige om de rekening rond bedelende idf✡crimineel! Het wordt gelukkig steeds meer mainstream om het joden probleem daar waar het om de echte daders gaat steeds meer & nadrukkelijk bij zijn echte naam te benoemen. Die 2 ratten van hieronder doen mij daarom zeker wel aan jou samen met dat relnichtende aangifte✡kike van je denken...

    BRON

    PS; Wat dat betreft zou ik graag dit voorbeeld met een van jullie beiden gebeurd zien! Het liefst alle 2 simultaan gelijkaardig uiteraard...

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Ha heerlijk als je zo 'dirty' tegen mij praat @Adamas. Dat bedoel ik: "mijn crimineel, mijn hoer, mijn bitch, mijn kike'

    Opwinderder kan het bijna niet. Ik bestel zo een ijsjes, en denk dan dat het jouw.. nou ja.. mannelijkheid is. Voor ik zelf kies voor een smaakje, kan je mij een hint geven? Eet je veel aardappelen, drink je veel bier, veel ananas (lekker zoet), medicijngebruik much? Ik vraag het natuurlijk om de sensatie wat realistischer te maken: @Adamas zijn chocolade-ijsje smeltend in mijn mond.

    Yummie!

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Alvast benieuwd naar details zijn doet.
    Is Adamas cut or uncut?
    That's the question.

    BeantwoordenVerwijderen
  8. jaja @douwer, dat is zeker een deel van de opwinding; "sleeping with the enemy", maar vooral hoe zal dat voelen zo'n extra stukje in mijn ... uhh .. hand.

    Stel je voor: een Stahlhelm dragende medicijn slikkende EricHufschmidt-snuivende obsessieve langdurig psychiatrisch alleenstaande man: uncut!

    Daar blijf je toch over fantaseren?

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Dat "samen in de zon zitten" met Adamas kun je overigens denk ik wel vergeten.
    Dat mag je niet van hem verlangen.
    Hij lijkt me typisch zo iemand, die het verschijnsel zon alleen maar kent middels toevallig langskomende JPG's op zijn 1024 × 768 beeldbuis.

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Overigens ook nog eens goed om in consideratie te nemen waar de 2 hierboven geperverteerd gehersenspoelde 'clowns' mee zijn afgericht he?! ☠+✡=☢!: DENK EROM IK HEB JULLIE GEWAARSCHUWD!

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Ik word helemaal hoerig van papi....

    BeantwoordenVerwijderen
  12. "Ik word helemaal hoerig van papi...."

    Da`s maar goed ook want dan weet mijn ingevlogen werknemer exact waarop hij heeft te letten bij zijn met graagte zelf voorgefinancierde hit job!?

    BeantwoordenVerwijderen
  13. Dat was het weer even voor de rest van de week. De volgende berichten haal ik weg.

    BeantwoordenVerwijderen
  14. Statement by Dr. Willie Soon

    http://wattsupwiththat.com/2015/03/02/statement-by-dr-willie-soon/

    BeantwoordenVerwijderen
  15. Adamas, ga je mond spoelen
    http://www.nrc.nl/nieuws/2015/03/06/jodenzeep-naar-nfi-voor-onderzoek/

    BeantwoordenVerwijderen