zaterdag 17 juni 2017

Demmink Goelag

De moord op twee tieners wier lichamen slechts 20 kilometer van elkaar gevonden is al gruwelijk genoeg, maar wordt nog veel erger als twee internetkneuzen - de usual suspects Micha Kat en Martin Vrijland - zich verlekkerd op deze moord storten. Dat allemaal vanuit de overtuiging dat het weer eens een hoax moet zijn.

Ten tijde van 9/11 trokken plotters ten minste nog (foutieve) conclusies nadat ze beeldmateriaal hadden gezien, tegenwoordig is de modus operandi dat je op voorhand 'vragen stelt', de veelal magere bewijsvoering komt dan vanzelf wel. Of niet.

Kat is godbetert inmiddels toe aan alweer deel 12 van de serie over Romy en Savannah, waarbij de verdachte - een 14-jarige jongen - natuurlijk niets anders kan zijn dan een patsy die 'maanden gemarteld wordt door de pedo-psycho's van de Demmink Goelag'. Dat allemaal in de overtuiging dat tienerkillers niet zouden bestaan. Wel dus, De Groene schreef er in de jaren negentig al over.

Vrijland laat Demmink er buiten, maar was er als de kippen bij om de dubbele moord tot een mogelijk complot te verklaren, zij het op voorspraak van een anonieme Facebooker die het scenario van verzonnen tieners als eerste zou hebben bedacht.

En dus ging onze hoogbegaafde speurder hoogstpersoonlijk kijken op de plek waar Romy moet zijn aangetroffen. Helaas trof hij er jongens die haar nog hebben gekend. Toen de moeder hem ook nog benaderde, kennelijk met het verzoek om die flauwekul van het web te halen, kon Vrijland weinig anders meer dan toegeven dat Romy toch echt had bestaan. En Savannah dan ook maar.

Broedend op weer een andere draai - je kunt je volgers toch moeilijk teleurstellen - beweerde Vrijland nog geen drie dagen later dat de meisjes gewoon nog leven. Tijdens de 'begrafenis' zag Martin immers geblindeerde limousines. 'Ook hier hebben we geen ouders in beeld gezien.'

Martin is kennelijk pas overtuigd als de dampende lijken open en bloot langs de camera's schuiven. In close up wel te verstaan.

Ergo: 'Goed voorbereide hoax, zak geld voor de deelnemers en fake vrienden, zak geld voor de 'ouders', een jaar voorbereiding zodat de meisjes een bekend gezicht werden in de omgeving (veel social media activiteit).'

Motief: 'Sociale onrust in Nederland, grote zoekactie optuigen en jonge daders. Grip op social media; staat mag mee kijken in alles en zonder pardon kinderen in een jeugdzorg instituut onder toezicht plaatsen en heropvoeden.'

En: 'Het wordt tijd dat we als volk kritischer worden en ons niet laten afschrikken door Facebook-trollen of aanvallen tegen andersdenkenden.'

Het wordt tijd dat mislukte speurders als Vrijland (en andere malloten) eens een andere hobby gaan zoeken en familiedrama's niet langer uitbuiten voor hun persoonlijk gewin.

14 opmerkingen:

 1. Walgelijk. Klagen over 'anders denkenden' maar ondertussen zelf elke persoon die anders denkt dan zij door het slijk halen. Zowel met (Ton Hofstede en advocaten) als zonder naam.

  Dat Kat pakweg het Parool niet serieus neemt kan ik trouwens vanuit zijn haat begrijpen (al haalt hij ze voortdurend aan als bewijs). Maar de moord op leraar Hans van Wieren door een leerling waar pakweg een school vol getuigen bij was kan hij toch moeilijk negeren.
  Maar dat zal hij wel weer anders weten te 'spinnen' (ook zo typisch).

  Het is in elk geval ronduit walgelijk. Prima, heb een andere mening maar baseer die dan wel op iets meer dan op wat binnen jouw eigen straatje past.

  Overigens opvallend dat terwijl menigeen los ging op de auto bij Amsterdam CS, zij dat niet deden. Terwijl het toch een schot voor open doel was.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Deweb, helemaal mee eens.

  Kan iemand met een achtergrond in de psychiatrie o.i.d. mij uitleggen hoe het komt dat de Katten, Wimpen, Hofstedes en ander human trasch het altijd over zichzelf hebben in de wij-vorm?
  Het ergst maakt die Hofstede het nog.
  Als je het rancuneuze gebrabbel leest op zijn site HHC, dan krijg je de indruk, dat het hier gaat omeen club van tientallen personen, met redactie's en ondrzoekers enz. terwijl het duidelijk een zielige uitgerangeerde minkukel is, die op een zolderkamertje bij een hospita zijn wartaal intikt.

  Ook Kat heeft het maar steeds over:"WIJ zullen overwinnen".

  Aan Wimp maak ik verder geen woorden meer vuil; dat is te ver onder mijn nivo.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik denk trouwens dat zelfs een foto van dampende lijken nog zorgt voor gedoe. Er zal vast wel weer iets in hun ogen onwaarschijnlijks in zitten. Sommige mensen wíllen gewoon meer dan andere mensen bepaalde dingen zien.

  Ik hoor trouwens ook niemand over de verschrikkelijke brand in London.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Klopt, ook concrete foto's van lijken zijn niet voldoende om deze lieden te overtuigen van hun ongelijk. Zie bijvoorbeeld het MH17-drama, waarbij Vrijland beweerde dat de lijken die op de foto's te zien waren, van siliconen waren gemaakt. Er waren bijvoorbeeld geen tepels te zien op de dode, half ontklede lichamen. Dat dat iets met gebrek aan doorbloeding te maken heeft, kan Vrijland de superspeurneus niet zelf bedenken. Nee, dat was een slordigheidsfoutje van de NWO ofzo.

   Zo is het ook in deze zaak: zelfs als Kat en Vrijland het dode lichaam van zo'n meisje zelf zouden mogen onderzoeken, zouden ze wel weer aanwijzingen vinden van een complot. Kat zou het liefste zelf met een wattenstaafje in diverse lichaamsopeningen gaan zitten zoeken naar DNA, zo erg is het.

   Verwijderen
  2. En zelfs dan zal het wel stinken...

   Verwijderen
 4. Ach gossie, is Vrijland weert boos op een wijkagent die oproept om zijn posts te blokkeren. Goed idee, trouwens.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Zou dit ook werk zijn van (aanhangers van) bovengenoemde figuren?
  http://www.ad.nl/binnenland/prullenbak-bunschoter-strand-beklad-met-hier-rust-savanna~a5bcdba8/

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Kun je niet beter een foto van Alberda en Kat plaatsen?

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Piepkleine lans breken voor Vrijland. Ookal zit er bij die gast een steekje los, zijn website was wel de eerste waar ik gewoon de namen kon lezen van die 2 verdachten op de moorden van die twee meisjes. Ik vind het te politiek correct dat daar tot op heden helemaal niks over gehoord te hebben. Dat zal allemaal wel jeugdstrafrecht en extreme daderbescherming, okee er met een ministrafje vanaf komen, maar n beetje naming en shaming mag toch wel, alsmede enige duiding. Voornaam en achterletter had van mij gemogen.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Is ook niet verwonderlijk als je ziet dat hij steeds een leugenachtige column schrijft voor leugensite Niburu...

  Waar elke dag de grofste leugens voorbij komen...

  BeantwoordenVerwijderen
 9. @Dree Droom, wellicht als er een veroordeling van komt. Nu is dat nog te vroeg. Dat mensen de behoefte hebben om iemand te namen en shamen betekent niet dat de politie daarin tegemoet moet komen ten koste van potentieel onschuldige personen. Dat Vrijland zijn ego en site hits belangrijker vindt is niets om een lans (hoe klein ook) voor te breken.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Dat noemen ze het slachtoffer syndroom @Bas. Die zielige moordenaars worden beschermd, de ouders familie etc die hebben nu al levenslang. Voor kinderen onder de 13 jaar kan ik dit overdreven gedoe nog voorstellen, maar als je als puber iemand vermoord, mag je voornaam van mij gewoon in de krant, en tevens mag je van mij berecht worden volgens het overgangsrecht, iets tussen volwassen- en kinderstrafrecht in. Opleiding en dergelijke gewoon in de gevangenis volgen. Maar wel uit de maatschappij voor minstens jaar of 7.

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Ik vind die moeder van Romy nog bewonderenswaardig. Je krijgt te maken met die narcistische aandachtshoer en dan nog blijft zij kalm en zij mailt nog met die mafklapper ook.

  Tijdens de vermissing werd er al geruzied op de facebookpagina van Savannah haar moeder (aldus een tweet van Chris Klomp) die alu hoedjes zijn het fatsoen allang voorbij. Triest erg triest allemaal.

  BeantwoordenVerwijderen
 12. En haalt men er godbetert ook nog eens de vaccinaties bij.

  Om nog maar te zwijgen over iemand die met een 'deel dit als..' actie hier een slaatje uit tracht te slaan.

  Wat kunnen mensen toch walgelijk zijn.

  BeantwoordenVerwijderen